Over mij

Uniek, in alle opzichten

Tegenwoordig is een website meer dan slechts een online visitekaartje van jouw bedrijf. Je wilt er natuurlijk meer klanten mee bereiken, zorgen dat nieuwe klanten jouw bedrijf kunnen vinden en vaste klanten bij je houden.

Als Unique Webdesign ben ik trots dat ik bedrijven kan helpen met deze doelen. Dit doe ik op een manier zoals geen ander, ik ontwerp elke pagina van elke website helemaal vanaf scratch. Zo is jouw website uniek, waardoor je zeker zal opvallen tussen de concurenten.

Dit doe ik natuurlijk niet zonder jouw hulp, ik kan namelijk wel alles bedenken, maar de enige die zijn bedrijf het beste kent, is de eigenaar. Daarom streef ik ernaar onze klanten zoveel mogelijk te betrekken bij het ontwerpproces. Zo heb jij straks een prachtige website en ik een tevreden klant.

Heb je interesse gekregen in een samenwerking? Of heb je nog wat vragen? Neem contact op via het contactformulier en je krijgt binnen no-time een reactie.

Neem contact op
logo unique webdesign in computer verwerkt

Even voorstellen

Hallo! Mijn naam is Babs Luidinga, ik ben student Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam en mijn grote passie is het designen en bouwen websites.

Ik heb Unique Webdesign By Babs opgestart, omdat ik websites maken zo leuk vindt, dat ik er meer mee wilde doen. Als ik op het internet kijk, zie ik allemaal websites die gewoonweg hetzelfde zijn. Dit vind ik persoonlijk enorm zonde, aangezien je zoveel meer kan met het internet.

Aangezien ik niet met een enorm team werk, kan ik stellen dat ik echt een persoonlijke band creëer met mijn klanten. Zo hou ik de lijntjes kort en kan je altijd aan de bel trekken als je een vraag hebt.

Babs Luidinga